TOTW 14 Predictions

Μπαίνουμε στην 14η εβδομάδα του Ultimate Team και είπαμε να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε τους 18 παίκτες που θα απαρτίζουν την επερχόμενη Team of the Week.

Οι 18 εκλεκτοί

Andre Onana (Manchester United) – Είχε καθοριστικές επεμβάσεις και καλή παρουσία στο 0-0 με την Λίβερπουλ.

Anthony Lopes (Lyon) – Clean Sheet για τον Πορτογάλο πορτιέρε στο “διπλό” μέσα στο Πριγκηπάτο.

Kim Min Jae (Bayern Munchen) – Καλή εμφάνιση και γκολ στο 3-0 επί της Στουτγκάρδης.

Mohamed Simakan (RP Leipzig) – Πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του κόντρα στη Χόφενχαιμ και είπα να τον βάλω παρέα με τον Κιμ.

Michael Keane (Everton) – Πρέπει κάπως να βρούμε 3ο αμυντικό για το αρχικό σχήμα και ο 30χρονος άσος με το γκολ που πέτυχε (+clean sheet) μας έδωσε τη λύση.

Timo Becker (Holstein Kiel) – O 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είχε γκολ και ασίστ στη νίκη απέναντι στο Ανόβερο – που κράτησε την ομάδα του στην κορυφή της Budesliga 2.

Stephen Kingsley (Hearts) – H Χαρτς υποχρέωσε τη Σέλτικ στην 2η της ήττα για τη φετινή σεζόν με τον αμυντικό της να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα αν και αγωνίστηκε μόνο 45′. Ας μπει έστω στον πάγκο.

Luka Modric (Real Madrid) – Tι κι αν έφτασε 38; O Μόντριτς εξακολουθεί να κάνει τα δικά του. Γκολ και ασίστ στο 4-1 επί της Βιγιαρεάλ.

Tijjani Reijnders (AC Milan) – Γκολ και καλή εμφάνιση στη νίκη της Μίλαν επί της Μόντσα.

Erin Cuthbert (Chelsea) – H 25χρονη ήταν από τις πρωταγωνίστριες στο εκτός έδρας 3-0 επί της Μπρίστολ και αξίζει να μπει στο αρχικό σχήμα της TOTW.

Lucas Paquetá (West Ham) – Κερδίζει στο “νήμα” τον τρομερό Kudus. Με 3 ασιστ και εξαιρετική εμφάνιση δεν γίνεται να λείπει από την TOTW.

Nico Williams (Athletic Bilbao) – Σκόραρε στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο.

Calvin Stengs (Feyenord) – Θεωρώ πως θα βρεθεί λίγος χώρος (λογικά στον πάγκο) για τον Stengs που έβαλε τα μισά γκολ της ομάδας του στο 4-0 επί της Χέρακλες.

Luuk de Jong (PSV Eindhoven) – 16 στα 16 για την απίθανη PSV με τον de Jong να έχει 2 γκολ και 1 ασίστ.

Khadija Shaw (Manchester City) – To χαμένο πέναλτι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δεν πτόησε την Τζαμαϊκανή που πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 επό της Έβερτον.

Artem Dovbyk (Girona) – H απίθανη Χιρόνα έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες στην Ισπανία. Στη νεά της νίκη πρωταγωνιστής ήταν ο Dovbyk με 2 τέρματα.

Stephy Mavididi (Leicester) – Πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ της Λέστερ στο μεγάλο διπλό επί της Μπέρμιγχαμ.

Viktor Gyökeres (Sporting CP) – Γκολ και ασίστ για τον Σουηδό στο ντέρμπι με την Πόρτο.

Η TOTW θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 20/12 στις 20:00 (ώρα Ελλάδας)

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL