Ανακοίνωση: Έναρξη συνεργασίας με GameRank

H PVP Media βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το GameRank, την επερχόμενη καινοτόμα πλατφόρμα Esports.

To GameRank θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο Phase X, καθώς θα αναλάβει να διοργανώσει το τουρνουά Call of Duty: Warzone, προσφέροντας στους παίκτες μια μοναδική εμπειρία. Η πλατφόρμα του GameRank θα προσφέρει πλήρη δομή για την οργάνωση και την εκτέλεση του τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων στατιστικών και αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τη δυνατότητα προώθησης Streamer, πάντα με πλήρη διαφάνεια. Έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του GameRank είμαστε βέβαιοι πως είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι να “τρέξουν” το Warzone Phase X – και ελπίζουμε να πρόκειται για την αρχή μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας.

Με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τα esports οι δύο εταιρείες θέλουν να δουν την ελληνική επαγγελματική σκηνή να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Με τη συνεργασία αυτή μπαίνει ένα ακόμα λιθαράκι στην ανάπτυξη των esports στην χώρα μας.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL