Από το GL2D στο GLL

O πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης σεζόν στο GL2D ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Greek Legends League. Φυσικά μιλάμε για τον εξαιρετικό Luboš “N3znamy” Sobota που στο Summer Split θα αγωνιστεί στη Wild Panthers Esports. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με Project Sinners (GL2D Summer 2022 – 2η θέση) και Τeam Refuse (GL2D Spring 2023 – 1η θέση) του έδωσαν το “εισιτήριο” για τη μεγάλη κατηγορία. Πάμε να δούμε μερικές ακόμα περιπτώσεις παικτών που “έλαμψαν” στη 2η κατηγορία και στη συνέχεια έπαιξαν στο GLL.

Βλαδίμηρος “Vladi” Κουρτίδης (Summer 2021 – Hive Athens)
: O Vladi είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αν και είναι μόλις 17 έχει ήδη προλάβει να παίξει σε 2 LAN Finals, να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στα Playoffs του NLC. Πρώτη φορά τον είδαμε στα 15 του με τη φανέλα της Hive Athens και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να μας εντυπωσιάζει.

Besmir “iLevi” Jakupi (Winter 2020 – Anorthosis Academy): O Levi δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το Support από την Αλβανία ήταν μέρος της Anorthosis Academy που αγωνίστηκε στο παρθενικό GL2D Split. Στο Summer 2021 έκανε ντεμπούτο στην Α’ κατηγορία με τη φανέλα της ΑΝΟ και μαζί έφτασαν ως την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Levi μετρά τρία πρωταθλήματα στα τέσσερα Greek Legends Splits που έχει αγωνιστεί.

Ιγνάτιος “Lotus” Ψαρρός (Winter 2020 – Zerolag Academy): Μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες να βρεθεί σε GLL Split o  Lotus πήρε την απόφαση να παίξει στην πρώτη σεζόν του GL2D με την Zerolag Academy. Περίπου ένα χρόνο αργότερα έκανε ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία με τη GSMC για να ακολουθήσει το μεγάλο βήμα και η μεταγραφή στην Ανόρθωση. Το περασμένο καλοκαίρι δεν μπόρεσε να κρατήσει τη Refuse στο GLL και δοκίμασε την τύχη του στο Elite Series 2nd Division. Σήμερα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του PAO Luminox.

Ralf “Ralf” Kaimi (Winter 2020 – Different Dimension): Για το τρίτο του GLL Split ετοιμάζεται ο Ralf που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του για τη WPE. Στις αρχές της χρονιάς – και μετά από τα περάσματα από UDG & Gamespace MCE – o 21χρονος επέστρεψε στη 2η κατηγορία για να ενισχύσει τις προσπάθειες της PJS. Το δεύτερο κομμάτι της σεζόν τον βρίσκει ξανά στη μεγάλη κατηγορία και σε μια ομάδα που μπορεί να βρεθεί στα Playoffs.

Waleed “Dekap” Mohammed Ismail (Summer 2021 – Gaming Olympiacos Alimou): Το καλοκαίρι του 2021 η GOAL κατέλαβε τη 2η θέση του GL2D Summer Split. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο νεαρός Dekap ο οποίος έμεινε στην ομάδα και για την πρώτη της σεζόν στο GLL. Σήμερα τον βρίσκουμε στην GeeKay Esports με την οποία κατέκτησε το Arabian League Spring 2023, ενώ πριν λίγες εβδομάδες έφτασε μια “ανάσα” μακριά από το top 8 του EMEA Masters.

Πάρης “Unkn0wn5” Φράγκος (Winter 2021 – TPC): Στα τέλη του 2021 ο Unknown5 ανήκε στο roster της ομάδας του GL2D Team Phantasma Community. Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα ετοιμάζεται να παίξει στην πρώτη ομάδα της TP δίπλα σε παίκτες όπως ο J0J0c. O νεαρός marskan έκλεψε τις εντυπώσεις στο GL2D Spring Split 2022 όταν και βοήθησε την Wild Panthers να τερματίσει πρώτη και στη συνέχεια να εξασφαλίσει την άνοδο. Μετά από ένα πέρασμα από τη HELL, επέστρεψε στην TP για να καλύψει το κενό του Vaynedeta.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL