Επιστροφή στα πάτρια εδάφη

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Split παρακολουθήσαμε αρκετούς Έλληνες παίκτες να διαπρέπουν στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Τέσσερις από αυτούς αποφάσισαν να επιστρέψουν στη χώρα μας για ομάδες του GLL αλλά και του GL2D. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο 3 φορές πρωταθλητής GLL J0J0C αλλά και ο ανερχόμενος ηθοποιός Lotus.

Λεωνίδας “leao1” Μαρμαρίδης (Team Zhonyas Revolution): Μετά από ένα Split στη Β’ κατηγορία του Elite Series o leao1 επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο νεαρός jungler ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Spring Split και οδήγησε την Rift Sloths ως την 3η θέση. Το φετινό καλοκαίρι τον βρίσκει στο GL2D και συγκεκριμένα την Team Zhonyas Revolution.

Αναστάσιος “Faded” Κουτσουράς (Gamespace MCE):  To Spring Split που μας πέρασε ήταν εξαιρετικό για τον Faded, με τον 18ρονο mid laner να φτάνει 1 game μακριά από την κορυφή του NLC 2nd Division. Με τον Faded στο ρόστερ της η Lundqvist Lightside έβαλε τις βάσεις για να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Όσον αφορά τον ίδιο τον Έλληνα άσο, επέστρεψε στο GLL και τη Gamespace MCE.

Ιγνάτιος “Lotus” Ψαρρός (PAO Luminox): Έτοιμος να αγωνιστεί στο τέταρτο GLL Split της καριέρας του είναι ο Lotus που ύστερα από ένα πέρασμα από το Elite Series 2nd Division επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του PAO Luminox. Ο Lotus πέρασε ένα 4μηνο στην ολλανδική AOMA Esports και την οδήγησε ως την 2η θέση του πρωταθλήματος. Το παρακάτω στιγμυότυπο είναι από το ντεμπούτο του Ιγνάτιου στη μικρή οθόνη.

Νίκος “J0J0C” Τερζόγλου (Team Phantasma): Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο J0J0c. Αν ήταν ποδοσφαριστής θα ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος καθώς έχει περάσει από όλες τις μεγάλες ομάδες της εγχώριας σκηνής. Μετά από την 4η θέση στη Β’ Ισπανίας με τη ZETA, ο έμπειρος mid laner αποφάσισε να πει το “ναι” στην Team Phantasma και να επαναπατριστεί. Ο 3 φορές πρωταθλητής GLL – με την Ανόρθωση – θέλει να βρεθεί για ακόμα μια φορά στην κορυφή.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL