“Έξω πάμε καλά 2024” – Week 1

To “Έξω πάμε καλά” επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά για να σας ενημερωνεί για την πορεία των Ελλήνων παικτών και προπονητών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. O Labrov κυνηγά τον πρώτο του τίτλο στο LEC, o Vladi “σαρώνει” στη Γαλλία και ο Empyros θέλει το πρώτο του πρωτάθλημα από τότε που άλλαξε όνομα.

LEC

Λάμπρος “Labrov” Παπουτσάκης – Team BDS: Ασταμάτητη η BDS που κέρδισε τις Team Heretics & Team Vitality για να πάρει το εισιτήριο για τον 1ο ημιτελικό των Playoffs. Eκεί θα αντιμετωπίσει την G2 Esports (11/2) για μια θέση στον πρώτο τελικό της σεζόν.

Μάρκος “Comp” Σταμκόπουλος – Rogue: Νωρίς τελείωσε το ταξίδι της RGE στο Winter Split. H ομάδα του Comp με 2-7 τερμάτισε 9η στην 1η φάση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

LCS

Ηλίας “Enatron “Θεοδώρου – Dignitas: Μετά από τρεις εβδομάδες στο LCS Spring Split η Dignitas έχει σκορ 2-5 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

LFL

Βλαδίμηρος “Vladi” Κουρτίδης – Karmine Corp Blue: Θετικότατο ξεκίνημα για τον Έλληνα mid laner στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μετά από 3 εβδομάδες η KCB βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 5-1, με τον Vladi να έχει τσιμπήσει ήδη 2 βραβεία MVP.

NLC

Στέργιος “Stergios” Σοφικίτης – NORD Esports: Καλό ξεκίνημα για την NORD του coach Stergios που μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια.

PRM 2nd Division

Βασίλης “Carnage” Συριανός – Direct Rising eSports: Στην 2η κατηγορία της Prime League βρήκε το 2024 τον Carnage. Η Direct Rising έχει σκορ 2-4 και βρίσκεται στην 7η θέση.

LVP SL 2nd Division

Βασίλης “Tsiperakos” Λάλας – Stormbringers: Δυνατά ξεκίνησε το 2024 ο Tsiperakos που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης και στις 2 νίκες της ομάδας του.

Γιώργος “GVR8” Βρούζος – PRINCIPALITY: Η PTY ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν όμως δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα την φέρνουν στο 1-2.

LIT

Παναγιώτης “Empyros” Τάντης – Dsyre: Στην Ιταλία βρίσκει μια ακόμα σεζόν τον Empyros που θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο με την Dsyre. Λίγο πριν την 3η εβδομάδα, η DSY έχει 3-1 και βρίσκεται στην 2η θέση.

AL 2nd Division

Γεράσιμος “Kerveros” Κρασσάς – Pegasus Esports: H δράση στο Arabian League ξεκινά σήμερα (Τρίτη 6/2).

Δείτε εδώ πότε παίζουν οι ομάδες των Ελλήνων παικτών διαλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL