“Έξω πάμε καλά 2024” – Week 4

To “Έξω πάμε καλά” επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά για να σας ενημερωνεί για την πορεία των Ελλήνων παικτών και προπονητών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Labrov & Comp ετοιμάζονται για την επανέναρξη του LEC, o Vladi “σαρώνει” στη Γαλλία και ο Empyros θέλει το πρώτο του πρωτάθλημα από τότε που άλλαξε όνομα.

LEC

Mάρκος “Comp” Σταμκόπουλος – Rogue: Το LEC Spring Split 2024 ξεκινά στις 9 Μαρτίου.

Λάμπρος “Labrov” Παπουτσάκης – Team BDS: Το LEC Spring Split 2024 ξεκινά στις 9 Μαρτίου.

LCS

Ηλίας “Enatron “Θεοδώρου – Dignitas: Τέρμα το διάλλειμα στο LCS Spring Split 2024! Οι ομάδες επιστρέφουν στη δράση σήμερα το βράδυ (2/3 – 23:00). Μετά από 7 παιχνίδια η DIG είναι 4η (τριπλή ισοβαθμία με C9, NRG) με 4-5.

LFL

Βλαδίμηρος “Vladi” Κουρτίδης – Karmine Corp Blue: Μια νίκη (Aegis) και μια ήττα (Solary) για την KCB στην 7η εβδομάδα του LFL Spring 2024. Mε 4 αγωνιστικές να απομένουν η ομάδα του Vladi “κλείδωσε” την πρόκριση στα Playoffs. Αυτή τη στιγμή είναι 2η με 10-4 μια νίκη πίσω από την Team BDS Academy.

NLC

Στέργιος “Stergios” Σοφικίτης – NORD Esports: Δύσκολη εβδομάδα (week 6) για την NORD που έχασε από την τελευταία της βαθμολογίας DMG Esports και την Venomcrest Esports. Μια εβδομάδα πριν το τέλος είναι στην 3η θέση με σκορ 7-5 πίσω από τις Venomcrest (8-4) και Lionscreed (9-3).

PRM 2nd Division

Βασίλης “Carnage” Συριανός – Direct Rising eSports: Φοβερή και τρομερή η DR του Carnage στην Super Week της 2ης κατηγορίας του Techniker Prime League. H ομάδα του Έλληνα Jungler πέτυχε ένα εντυπωσιακό 3/3 και την τελευταία εβδομάδα θα παλέψει για την 6η θέση που οδηγεί στα Playoffs.

PRM 4th Division

Δάφνη “Apollonia” Γκερβένη – SK Gaming Avarosa:  Kρίσιμο παιχνίδι σήμερα (3/2 – 15:00) για την SK Avarosa που θα αντιμετωπίσει την Artemis Esports. Μέχρι στιγμής η SKA έχει σκορ 1-5 και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

LVP SL 2nd Division

Βασίλης “Tsiperakos” Λάλας – Stormbringers: Με δύο στα δύο ξεκίνησε την 2η super week η Stormbringers (7-2) που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Μαντέψτε ποιος έφτασε τα 7 βραβεία MVP…

Γιώργος “GVR8” Βρούζος – PRINCIPALITY: Δύο ακόμα ήττες για την PRINCIPALITY που με 2-7 έμεινε στην τελευταία θέση της Β’ Ισπανίας. Δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω πως θα ανακάμψει σύντομα.

LIT

Παναγιώτης “Empyros” Τάντης – Dsyre: Η νίκη στο ντέρμπι με την aNc Outplayed έβαλε… “φτερά” στα πόδια των παικτών της Dsyre που πανηγύρισε δύο ακόμα θετικά αποτελέσματα (νίκησε τις ENEMI3S & DREN). H πρόκριση στα Playoffs έχει εξασφαλιστεί και μένει να δούμε αν η DSY θα μπορέσει να πάρει την 2η θέση της regular season.

BTL (2η κατηγορία Ιταλίας)

Αχιλλέας “Undefined” Καραγιάννης – NOVO Next Gen: Χωρίς νίκη (0-5) έκλεισε το Spring Split η NOVO που στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής ηττήθηκε από την SPS Aurum.

AL 2nd Division

Γεράσιμος “Kerveros” Κρασσάς – Pegasus Esports: Ήττα για την Pegasus Esports του Kerveros που μετά από 4 εβδομάδες έχει 2-5 και ένα ματς λιγότερο.

Δείτε εδώ πότε παίζουν οι ομάδες των Ελλήνων παικτών διαλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL