“Έξω πάμε καλά 2024” – Week 7

To “Έξω πάμε καλά” επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά για να σας ενημερωνεί για την πορεία των Ελλήνων παικτών και προπονητών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Labrov & Comp ξεκίνησαν την πορεία τους LEC Spring 2024, o Vladi “σαρώνει” στη Γαλλία και ο Empyros θέλει το πρώτο του πρωτάθλημα από τότε που άλλαξε όνομα.

LEC

Mάρκος “Comp” Σταμκόπουλος – Rogue: Οι back to back νίκες απέναντι στις G2 Esports & SK Gaming δεν ήταν αρκετές για να δώσουν στην RGE την απευθείας πρόκριση στα Playoffs.  H ομάδα του Comp βρέθηκε σε tiebreaker για την 8η θέση, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά την ίδια μέρα την SK. Για δεύτερο σερί Split η Rogue δεν πρόκρινεται στην β’ φάση του LEC.

Λάμπρος “Labrov” Παπουτσάκης – Team BDS: Δύο νίκες (FNC & KC) και μια ήττα (MDK) περιελάμβανε το μενού της τελευταίας εβδομάδας της regular season για την BDS. Με σκορ 5-4 η Team BDS πέρασε ως 5η και την Κυριακή το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την TH.

LFL

Βλαδίμηρος “Vladi” Κουρτίδης – Karmine Corp Blue: H KCB ηττήθηκε με 3-0 από την BDS Academy στον α’ ημιτελικό του LFL και πλέον περιμένει να μάθει ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσει στον β’ ημιτελικό.

LVP SL 2nd Division

Βασίλης “Tsiperakos” Λάλας – Stormbringers: Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε δύο φορές, η Stormbringers ηττήθηκε με 3-2 από την LUA στο Juggernaut game. Την Παρασκευή (29/3) θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να φτάσει στον τελικό, καθώς θα αντιμετωπίσει την Heracles Gaming στον β’ ημιτελικό.

LIT

Παναγιώτης “Empyros” Τάντης – Dsyre: Αύριο (Παρασκευή 29/3 – 20:00) ο Empyros και η παρέα του θα αντιμετωπίσουνν την Macko στον μεγάλο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος. Σήκωσε το παικταρά να βγούμε έξω με σημαίες και φανέλες JaxPlank.

AL 2nd Division

Παναγιώτης “Tozue” Ιωακειμίδης – Τwareg Esports: Twareg όχι απλά κατάφερε να μπει στα Playoffs αλλά επικράτησε και της VDS (3-1) και πέρασε στα ημιτελικά.

Δείτε εδώ πότε παίζουν οι ομάδες των Ελλήνων παικτών διαλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL