“Έξω πάμε καλά” – Week 1

O εβδομαδιαίος έλεγχος των Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Το “Έξω πάμε καλά” – που επιστρέφει για 4ο split – θα παρακολουθεί την πορεία των Ελλήνων του εξωτερικού και θα σας ενημερώνει για τις επιδόσεις τους.

NLC

Βλαδίμηρος “Vladi” Κουρτίδης (Nativz): Επιστροφή στο NLC για τον Vladi που μετά το πρωτάθλημα με την WLGaming μετακόμισε στη Nativz. Η ομάδα του έχασε στην πρεμιέρα από την Verdant, όμως 24 ώρες αργότερα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της NORD Esports. Φοβερός και τρόμερος ο νεαρός mid laner που είχε 6/1/9 με Yone.

PG Nationals

Παναγιώτης “Empyros” Ταντής (Dsyre Esports): O Εmpyros έμεινε στη Dsyre Esports με την οποία κατέκτησε την 3η θέση των PG Nationals την περασμένη Άνοιξη. Η καλοκαιρινή περίοδος άρχισε με νίκη απέναντι στην ⁠Axolotl, όμως ακολούθησε ήττα από την Atleta Esports.

EBL

Πέτρος “Peppe” Μπερδεμπές & Σταύρος “Vaynedeta” Γιαννουλάκης (Cyber Wolves): Με superweek ξεκίνησε η δράση στο EBL Summer Split 2023. Η πρεμιέρα ήταν ιδανική για τους Vaynedeta & Peppe αφού νίκησαν την Valiance. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού ακολούθησαν ήττες από Ankora και SPIKE. Επόμενος αντίπαλος η Παρτίζαν την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουνίου.

LVP SL 2nd Division

Γιάννης “Anon” Κουνέλης, Δημήτρης “IceBreaker” Χατζητσομπάνης, Βασίλης “Tsiperakos” Λάλας (Wizards): Φινάλε 2ης εβδομάδας στην Β’ Ισπανίας με την Wizards να έχει το απόλυτο κατά τη διάρκεια της superweek. Μετά τις νίκες κόντρα σε Xoldiers, ⁠Ramboot Club & Falcons η WIZ (4-1) ισοβαθμεί στην 1η θέση με τις AYM, Case & ZETA.

Ultraliga

Αλέξανδρος “Jovian” Σαρόγλου (Maturalni Forsaken): Στην Πολωνία – που έχουν ήδη παικτεί 5 αγωνιστικές – μας εκπροσωπεί ο Jovian, ο νέος  assistant coach της Maturalni Forsaken. Η MF έχει 3-2 και ισοβαθμεί στην 2η θέση με άλλες 6 ομάδες!

LPLOL

Παναγιώτης “Messclick” Σταμογιώργος & Σεβαστός “FlashQE” Φουτσιτζίδης (Odivelas Sports Club): Η ήττα της πρεμιέρας δεν πτόησε την Odivelas των Messclick (Marksman) & FlashQE (Team Manager) που ολοκλήρωσε την superweek στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η OSC έχασε από την GTZ όμως πήρε σημαντικές νίκες απέναντι στις Keypulse Esports και EGN Esports.

Hitpoint Challengers – 2nd Division

Μιχάλης “M1chael M” Μαργούνης (GLORE): Με το “δεξί” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Hitpoint Challengers Summer 2023 η ομάδα του M1chael M. Δύο στα δύο απέναντι σε NARCIS και Chilli Esport. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι.

Θανάσης “Handsolο” Λιάμπος (Erko Esports): Ο Handsolo συνεχίζει για δεύτερο συνεχόμενο Split στην Erko που άρχισε το καλοκαίρι με μια νίκη (vs. Chilli) και μια ήττα (STUBA).

Elite Series

Στέλιος “Stergios” Σοφικίτης (HEET): Κακό ξεκίνημα για την HEET του coach Stergios στο Summer Split 2023. Στο πλαίσιο της πρώτης εβδομάδας ηττήθηκε από τις ⁠Team 7AM και ZennIT.

Δείτε εδώ πότε παίζουν οι ομάδες των Ελλήνων παικτών διαλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

 

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL