“Έξω πάμε καλά”: Week 9

O εβδομαδιαίος έλεγχος των Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Το “Έξω πάμε καλά” – που επιστρέφει για 4ο split – θα παρακολουθεί την πορεία των Ελλήνων του εξωτερικού και θα σας ενημερώνει για τις επιδόσεις τους.

LCS

Ηλίας “Enatron” Θεοδώρου (Dignitas): Την Παρασκευή (28/7) ξεκίνησε το LCS Championship με την Dignitas να… ξεκουράζεται προς το παρόν. Η ομάδα του Enatron θα αντιμετωπίσει την TSM στις 4 Αυγούστου στο πρώτο παιχνίδι του lower bracket.

NLC

Βλαδίμηρος “Vladi” Κουρτίδης (Nativz): H NORD θα είναι η αντίπαλος της ομάδας του vladi στον τελικό του NLC Summer Split 2023. H NTZ θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας του NLC το Σάββατο 5 Αυγούστου.

PG Nationals

Παναγιώτης “Empyros” Ταντής (Dsyre Esports): Στον τελικό του PGN Summer 2023 προκρίθηκε η Dsyre Esports που νίκησε με 3-0 την Atleta στον ημιτελικό του lower bracket. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη αυτή ήταν ο Empyros. Ο Έλληνας top laner θύμισε κάτι από Σάκη Ρουβά στη Eurovision 2004 αφού ήταν καθηλωτικός και δεν έχανε ευκαιρία να “σκαμπιλίζει” λάγνα τους αντιπάλους του στο Summoner’s Rift. Ο τελικός με τη Macko θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 18:00.

PG Proving Grounds

Αχιλλέας “Undefined” Καραγιάννης (Underworld Esports): Η UWE δεν κατάφερε να περάσει με την πρώτη στον τελικό αφού έχασε από τη NOVO στον ημιτελικό του Upper bracket. Στις 6/8 θα παίξει με την Away from Normal στον β’ ημιτελικό του PG Proving Grounds Summer 2023

EBL

Πέτρος “Peppe” Μπερδεμπές & Σταύρος “Vaynedeta” Γιαννουλάκης (Cyber Wolves): Oύτε η Παρτιζάν μπορέσε να σταματήσει την Cyber Wolves, με την ομάδα των Peppe και Vaynedeta να κερδίζει με 3-1 και να προκρίνεται στον τελικό της 12ης Αυγούστου. Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, οι Peppe hools επιστρέφουν για να δουν το είδωλο τους να σηκώνει μια ακόμα κούπα.

LVP SL 2nd Division

Γιάννης “Anon” Κουνέλης, Δημήτρης “IceBreaker” Χατζητσομπάνης, Βασίλης “Tsiperakos” Λάλας (Wizards): Την Δευτέρα που μας πέρασε ξεκίνησαν τα Playoffs της Β’ Ισπανίας. H Wizards θα αντιμετωπίσει την CASE στον Α’ ημιτελικό στις 4/8.

Ultraliga

Αλέξανδρος “Jovian” Σαρόγλου (Maturalni Forsaken): Φιλαράκια μου δυστυχώς (όπως θα έλεγε και ο ποιητής). Ήττα με 3-1 από την Alior και 4η θέση για την Maturalni Forsaken του καπετάν Jovian.

AL 2nd Division

Κωνσταντίνος “Arag0rne” Ζιαγκλιαβός (Team Amazigh): *Εν αναμονή ενημέρωσης για το πρόγραμμα των Playoffs*

Δείτε εδώ πότε παίζουν οι ομάδες των Ελλήνων παικτών διαλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL