Μεγάλες προσφορές στο Gamerslounge Shop σε αυθεντικά προϊόντα GLL

2 mins read

Με 2 νέα bundles για τα προιόντα του Greek Legends, ξεκινάνε οι προσφορές του Gamerslounge (GLL Shop) και σε μια προσφορά για το T-Shirt των τελικών του Spring Split 2022.

Special Offers 

  • Hoodie & T-Shirt, μια προσφορά με προνομιακή τιμή και παράλληλα με το bonus των 5€ για τις αγορές με την χρήση κάρτας VISA.
  • Full Bundle, για να αποκτήσετε τώρα την επίσημη συλλογή του GLL, Φούτερ, Τ-Shirt, Κούπα & Βραχιόλι, σε σούπερ προνομιακή τιμή, με δωρεάν μεταφορικά.

Spring Split FINALS T-Shirt

Code: Finals30


Αν δεν κατάφερες να αγοράσεις στον τελικό του Spring Split 2022, το T-Shirt του τελικού για το Spring Split, το Gamerslounge Shop το προσφέρει τώρα με 30% έκπτωση, κάνοντας χρήση του Κωδικού Finals30 ολοκληρώνοντας την παραγγελία σου.

Να θυμίσουμε οτι το κατάστημα προσφέρει δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 59€ και χρέωση με αντικαταβολή, χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Limited edition -Spring Split FINALS T-Shirt, είναι συλλεκτικό αντικείμενο και σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων (όσο και σε νούμερα).

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο κατάστημα του Gamerslounge.

Previous Story

Gamerslounge Interview – TheoW: Από το CS:GO στα Playoffs του VRL East: Surge

Next Story

GLL Fun Facts – Special Edition: Το LAN που είχαμε ανάγκη

Latest from Blog

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Split παρακολουθήσαμε αρκετούς Έλληνες παίκτες να διαπρέπουν στα πρωταθλήματα του εξωτερικού.…

Από το GL2D στο GLL

O πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης σεζόν στο GL2D ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Greek Legends League.…