Παίξτε “μπάλα” στη 2η σεζόν του Football Legends

Οι κορυφαίοι παίκτες FIFA της χώρας δίνουν ραντεβού στην αρένα Gamers Lounge.

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του φετινού καλοκαιριού ονομάζεται Football Legends και θα αναδείξει τον κορυφαίο παίκτη FIFA στη χώρα μας. Ξεχάστε Euro και Παγκόσμια Κύπελλα, φέτος όλοι η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα παρακολουθήσει την 2η σεζόν του Football Legends. Από το Σάββατο 10 Ιουνίου τα χειριστήρια θα πάρουν “φωτιά” με τους οκτώ καλύτερους να λύνουν τις διαφορές τους στον μεγάλο τελικό, το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Tι είναι το Football Legends;

Το Football Legends είναι η νέα hot esports διοργάνωση που φέρει τη “σφραγίδα” του Gamers Lounge. Πρόκειται για μια σειρά από τουρνουά FIFA 23 από τα οποία θα αναδειχθούν οι κορυφαίοι παίκτες της εγχώριας σκηνής. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν – η οποία διήρκησε ένα μήνα και μοίρασε έπαθλα ύψους 1.600€ – το FL επιστρέφει για να στέψει το νέο του πρωταθλητή.

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά στις 10 Ιουνίου και περιλαμβάνει τρία προκριματικά τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν σε τρία υπερσύγχρονα Internet Cafe σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι 8 καλύτεροι παίκτες των προκριματικών θα πάρουν το “εισιτήριο” για την τελική φάση που θα φιλοξενηθεί στις 22/7 στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Gamers Lounge.

Στο FL μπορούν να κάνουν παιχνίδι όλοι ανεξαρτήτως εμπειρίας κάτι που σημαίνει πως το επόμενο μεγάλο “αστέρι” του FIFA μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Άλλωστε οι ωραιότερες ποδοσφαιρικές ιστορίες έχουν γραφτεί από τα αουτσάιντερ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Football Legends (εγγραφές, ημερομηνίες, κανόνες κτλ.) θα βρείτε εδώ.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL