Πρεμιέρα για το ανανεώμενο Football Legends (19/12 – 18:00)

Το Football Legends επιστρέφει στις οθόνες σας ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις. Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου (18:00) το κανάλι του Gamerslounge θα φιλοξενήσει τους “γκουρού” του EA FC 24 Geohunter και Fifanoid στην εορταστική πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Football Legends.

Δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε την έκπληξη οπότε δεν θα αποκαλύψουμε πολλά σχετικά με το τι περιμένει τους δύο Content Creators. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως οι ικανότητες τους θα δοκιμαστούν τόσο στα ψηφιακά όσο και στα πραγματικά γήπεδα, ενώ δεν θα… ξεμπλέξουν με μερικά 1 vs. 1 ματσάκια.

Παιχνίδια με το κοινό και Giveaway

Οι θεατές θα παίξουν κομβικό ρόλο στο ανανεωμένο Football Legends αφού θα κληθούν να βοηθήσουν ή να δυσκολέψουν τους καλεσμένους μας (όχι, δεν θα είναι τόσο απλό όσο ακούγεται). Κάθε stream θα έχει το δικό του ιδιαίτερο Giveaway το οποίο θα ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια της μετάδοσης – στο τέλος της οποίας θα γίνεται γνωστό το όνομα του νικητή.

Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα χωρίς να χαλάσουμε τις εκπλήξεις. Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για τους αγαπημένους σας Content Creators και να πάρετε μέρος στo Giveaway συντονιστείτε στο πρώτο stream της 3ης σεζόν του Football Legends. Ραντεβού την Τρίτη 19/12 στις 18:00 εδώ.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL