Πρεμιέρα για το Team of the Group Stage

16/12/2023

Η φάση των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (των ανδρών) έφτασε στο τέλος της και το Ultimate Team υποδέχτηκε με κάθε επισημότητα το UEFA Team of the Group Stage (TOTGS). Οι κορυφαίοι παίκτες από το Champions League, το Europa League και το Conference League απέκτησαν νέες κάρτες στο EA FC 24. Το υψηλότερο rating το έχει ο Kylian Mbappe (93), ενώ ακολουθούν οι Saka (91), Griezman (90) και Musiala (90).

TOTGS Οbjectives & SBC

Αν δεν έχετε ιδιαίτερη τύχη με τα packs, σας έχουμε καλά νέα αφού όπως πάντα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν αποκλειστικά από SBC και Objectives. Ολοκληρώνοντας τέσσερα απλά tasks μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας τον TOTGS Luis Alberto της Lazio. To SBC απο την πλευρά του δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και σας δίνει τον αστέρα της Μπάγερν, Harry Kane – με overall 93.

To Road to the Knockouts επιστρέφει με αθλήτριες από το UWCL. Η φάση των ομίλων στο Champions League των γυναικών δεν έχει ολοκληρωθεί οπότε ετοιμαστείτε για νέες βελτιωμένες κάρτες για μερικές από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες του πλανήτη. Πανικός θα γίνει και με τις νέες Hero κάρτες από Champions League και Women’s Champions League, με παίκτες από το μαγικό παρελθόν των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Περισσότερα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του EA FC 24.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL