Το Gamerslounge παρουσιάζει το VALORANT LEGENDS

Το Gamerslounge ανακοινώνει την δημιουργία του VALORANT LEGENDS, το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα VALORANT σε Ελλάδα και Κύπρο το οποίο θα πάει ένα βήμα πιο μακριά την εγχώρια επαγγελματική σκηνή του δημοφιλούς shooter της Riot Games. Από τον Μάιο έως τον Ιούλιο “τρέξανε” τα VALORANT LEGENDS Phase X (4 αυτόνομα νοκ-αουτ τουρνουά) και αν κάτι έγινε σαφές, αυτό ήταν πως ο κόσμος “διψά” για μια λίγκα που θα αναδεικνύει τους κορυφαίους σε Ελλάδα και Κύπρο.

VALORANT LEGENDS Act: Winter 2021

Το πρώτο season (το οποίο θα ονομάζεται “Act”) του VALORANT LEGENDS ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου και θα συμμετέχουν 6 ομάδες οι οποίες θα προκύψουν από ισάριθμα ανοιχτά προκριματικά. Τα προκριματικά αυτά θα διοργανωθούν σε συνεργασία με τις δημοφιλείς αλυσίδες internet cafe BATTLENET και INSPOT και θα ολοκληρωθούν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Open Qualifiers του VALORANT LEGENDS θα βρείτε εδώ.

Η regular season ενός Act απαρτίζεται από 8 αγωνιστικές ημέρες που θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα ενός μήνα. Το format είναι Best of 2 Single Round Robin με τις 4 κορυφαίες ομάδες να προκρίνονται στα Playoffs. Μετά από δύο Best of 5 θα προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού που αναμένεται να λάβει χώρα στις αρχές Δεκεμβρίου. Οι νικητές εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο της καλύτερης ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο θα λάβουν και το χρηματικό έπαθλο των 2000€ (με τη φιναλίστ να κερδίζει 1000€).

Οι ομάδες καλούνται να μπουν δυνατά από την αρχή, αφού εκείνη που θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο φινάλε της 5ης αγωνιστικής την περιμένει μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Προς το παρόν είναι το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε!

Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Ημερομηνίες και πληροφορίες για τα ανοιχτά προκριματικά.
Οι επίσημοι κανόνες της διοργάνωσης.


Social Media Accounts:
Instagram
Twitter
Facebook

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL