Το Hearthstone Legends επιστρέφει με το HSL Sulfuras

Μετά από το καθιερωμένο τρίμηνο διάλειμμα λόγω καλοκαιριού το Hearthstone Legends επιστρέφει με το 3ο φετινό τουρνουά, το HSL Sulfuras. Από τη 1 έως τις 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φθινοπωρινό HSL το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα δύο που προηγήθηκαν.

United in Stormwind

Η κυκλοφορία του expansion United in Stormwind στις αρχές Αυγούστου έφερε τα πάνω κάτω στο Hearthstone. Τα Questlines κυριαρχούν στο ladder κάτι που μοιάζει λογικό αφού υπάρχει ένα για κάθε… γούστο. Ουσιαστικά πρόκειται για τα παλιά καλά Quests μόνο που η κάθε κάρτα έχει 3 αντί για 1. Warlock και Mage μπήκαν τόσο δυνατά στο νέο meta που χρειάστηκαν balance changes για να μπορέσουν να χάσουν λίγη από την δύναμη τους.

Aν πάλι δεν σας αρέσει να ολοκληρώνετε Quests υπάρχουν και άλλες viable επιλογές. Το Shadow Priest είναι ένα από τα καλύτερα decks της νέας εποχής την ώρα που το κλασικό Face Hunter παραμένει ψηλά στις διάφορες tier lists. Aggro Shaman, Rush Warrior και Secret Paladin παραμένουν αξιόλογα decks χωρίς ωστόσο να βρίσκονται στην κορυφή.

Hearthstone Legends Sulfuras

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή το τρίτο HSL της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου. Τέσσερις παίκτες θα λάβουν απευθείας πρόσκληση ενώ οι υπόλοιποι θα προκύψουν από τα online προκριματικά που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Hearthstone Legends: Sulfuras – Open Qualifier #1
Hearthstone Legends: Sulfuras – Open Qualifier #2

Το Leaderboard

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL