Το Hearthstone Legends ξεκινά!

21/04/2020

Το Hearthstone αποτελούσε παραδοσιακά ένα eSport στο οποίο οι Έλληνες παίκτες είχαν διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο!

Ήρθε η ώρα να δείξουν την αξία τους και εντός συνόρων! Το Hearthstone Legends έρχεται να αναδείξει τον κορυφαίο, μέσα από μία σειρά Online πρωταθλημάτων, τα οποία καταλήγουν σε μία lan πρόκληση, το φθινόπωρο του 2020 (please Covid-19, make it happen).

Η δομή του πρωταθλήματος

Ξεκινώντας από τον Απρίλιο και κάθε μήνα θα πραγματοποιείται ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν 16 παίκτες.

Οι 8 προκρίνονται σε αυτό μέσω Online προκριματικών, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώνονται μέσω προσκλήσεων, οι οποίες αποδίδονται βάσει των πρόσφατων, αλλά και των ιστορικών επιδόσεων των παικτών.

Κάθε μηνιαίο τουρνουά αποτελείται από τα Open Qualifiers και το Main tournament. Το format είναι standard σε Conquest, Best of X με ένα ban για κάθε παίκτη.

Κάθε νίκη στο Main tournament αποδίδει έναν πόντο στον νικητή, πόντους τους οποίους συλλέγει στο συνολικό leaderboard του Hearthstone Legends.

Ταυτόχρονα κάθε μηνιαίο πρωτάθλημα προσφέρει συνολικό έπαθλο 500 ευρώ, με τους 4 πρώτους να λαμβάνουν μερίδιο αυτών.

Με την ολοκλήρωση των 5 μηνιαίων τουρνουά, οι 8 κορυφαίοι του leaderboard προκρίνονται στο lan event, με συνολικό έπαθλο 2.500 ευρώ!

Leaderboard και point system

Το leaderboard παραμένει κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του Hearthstone Legends. Κάθε νίκη στο Main tournament αποδίδει έναν πόντο.

Προκειμένου να διατηρηθεί ισορροπία ανάμεσα στους παίκτες που προκρίνονται σε κάθε μηναίο Main tournament και τους καλεσμένους, οι νίκες επί παικτών που έχουν λάβει πρόσκληση τουλάχιστον δύο φορές αποδίδουν δύο πόντους!

Hearthstone Legends #1

Η αρχή γίνεται τον Απρίλιο με το πρώτο τουρνουά της σειράς!

Τα Open Qualifiers θα πραγματοποιηθούν 24 και 25 Απριλίου, ενώ το Main tournament στις 27 και 28 Απριλίου με μετάδοση από το κανάλι του Gamers Lounge στο twitch.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία θέση στο Hearthstone Legends #1, δηλώνοντας συμμετοχή στα Open Qualifier #1 και Open Qualifier #2.

Μπορείτε να βρείτε τους κανόνες και όρους συμμετοχής στον εξής σύνδεσμο.

Keep in Touch!

Μείνετε συντονισμένοι με το Hearthstone Legends και τις νέες δράσεις του Gamers Lounge, ακολουθώντας μας στα:

Twitch.tv | Instagram | Facebook | Discord

BadVibes

Stelios provides expertise, thanks to the experience he gained over the past years, as the Head of Projects for one of the most successful eSports teams in the Balkans region, Greek Regenesis eSports. Leading now our production and league operations for our main product, League of Legends league, official ERL Greek tournament, from Riot Games.

Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL

Don't Miss

Hearthstone Legends #4 | Οι εγγραφές άνοιξαν

Το προτελευταίο μέρος της πρώτης σειράς Hearthstone Legend πλησιάζει! Κάθε

Hearthstone Legends #3 | Οι εγγραφές άνοιξαν

Οι διακοπές για το Hearthstone Legends τελείωσαν! Η σειρά των