Άνοιξαν οι εγγραφές για το VALORANT LEGENDS Phase X Part #2

/
2 mins read

Με την ολοκλήρωση του VALORANT LEGENDS Phase X Part #1 και την κατάκτηση του από την WLGaming eSports έρχεται το δεύτερο μέρος της σειράς! Οι εγγραφές για το κοινό είναι πλέον ανοικτές! Οι νικητές των προκριματικών παίρνουν μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27/5, με ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Gamers Lounge σε YouTube, Twitch και Trovo. Λάβε μέρος στα προκριματικά πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

Η δομή και τα έπαθλα παραμένουν ίδια. Όλες οι αναμετρήσεις των προκριματικών πραγματοποιούνται σε Best of 1 σειρές. Ο νικητής του κάθε προκριματικού παίρνει μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης. Εκεί οι αναμετρήσεις των ημιτελικών διεξάγονται επίσης σε Best of 1 σειρές, ενώ ο τελικός σε Best of 3. Τα έπαθλα για τους συμμετέχοντες στην τελική φάση είναι τα εξής:

1st Place @ Finals: 500 ευρώ
2nd-4th Place @ Finals: 20 ευρώ RP Code για κάθε παίκτη

Εδώ μπορείς να βρεις τους κανονισμούς του VALORANT LEGENDS Phase X.

Keep in Touch!

Μείνετε συντονισμένοι με το VALORANT LEGENDS Phase X και τις νέες δράσεις του Gamers Lounge, ακολουθώντας μας στα:

Twitch.tv | Instagram | Facebook | Discord

Stelios provides expertise, thanks to the experience he gained over the past years, as the Head of Projects for one of the most successful eSports teams in the Balkans region, Greek Regenesis eSports. Leading now our production and league operations for our main product, League of Legends league, official ERL Greek tournament, from Riot Games.

Previous Story

HSL Ashbringer Open Qualifiers: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Next Story

Ο Blessthefall δεν βρήκε τσιπάκι σε καμία μάσκα

Latest from Blog

“Έξω πάμε καλά”: Week 9

O εβδομαδιαίος έλεγχος των Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Το “Έξω πάμε καλά” – που επιστρέφει…