Ξεκινάει το VALORANT EAST: UNITED – Παίξτε μόνοι σας ή και με την ομάδα σας

Ώρα για δράση στο competitive VALORANT με το VALORANT EAST: UNITED να υποδέχεται παίκτες και ομάδες από 20 χώρες. Οι Έλληνες παίκτες αλλά και οι ελληνικές ομάδες μπορούν να συμμετέχουν στο VALORANT EAST: UNITED το οποίο ξεκινά στις 31 Ιανουαρίου. Εκεί μαζί με ομάδες από Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία και Βόρεια Μακεδονία θα “μάχονται” για πόντους/νίκες που θα τις φέρουν ψηλά στο ladder του συγκεκριμένου γκρουπ (Cluster) με όνομα Reactor A.

Οι παίκτες από αυτές τις 5 χώρες θα μπορούν να μαζεύουν νίκες κάθε μέρα ώστε να βρεθούν ψηλά στο Solo Hub. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις ομάδες που θα κυνηγούν τα πρώτα 5 spots του Teams Hub ώστε να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα εβδομαδιαία Weekly Cups.Weekly Cups

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 6 Weekly Cups στα οποία θα παίρνουν μέρος από 8 ομάδες. Δείτε παρακάτω πως θα προκύπτουν αυτές οι ομάδες και τι μπορείτε να κάνετε για να παίξετε σε κάποιο από τα έξι ανακοινωμένα τουρνουά.

*Οι 5 κορυφαίες ομάδες του Team Hub
*Δύο ομάδες που θα λαμβάνουν πρόσκληση.
*Μια ομάδα που θα δημιουργείται από τους 5 πρώτους παίκτες του Solo Hub.Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής

Κυριακή 2/2
Κυριακή 9/2
Κυριακή 16/2
Κυριακή 6/3
Κυριακή 13/3
Κυριακή 20/3

Προημιτελικά: 13:00 (Βο3 – Κάποια ματς θα μεταδοθούν)
1ος ημιτελικός: 16:00 (Βο3 – Θα μεταδοθεί live)
1oς ημιτελικός: 19:00 (Βο3 – Θα μεταδοθεί live)
Tελικός: 22:00 (Βο3 – Θα μεταδοθεί live)

Discord: https://discord.gg/wGTmqkddKg
Server: Frankfurt (Αλλάζει μόνο σε περίπτωση που συμφωνήσουν και οι 2 ομάδες)
Χρηματικά έπαθλα: 1ος – 150$, 2ος – 50$Monthly Cups

Στα τέλη Φεβρουαρίου (22-23) και Μαρτίου (19-20) θα πραγματοποιηθούν τα Monthly Cups. Εκεί οι καλύτερες ομάδες από το δικό μας Cluster θα βρουν τις κορυφαίες από τα υπόλοιπα 3 του VALORANT EAST: UNITED. Με την ολοκλήρωση και του 2ου MC θα οδηγηθούμε στο τέλος της σεζόν. Οι πρώτες ομάδες από το ladder θα έχουν την ευκαιρία να προβιβαστούν στο VALORANT EAST: SURGE (VRL – tier 2). Η νικήτρια ομάδα του κάθε MC θα λάβει 700$ ενώ η φιναλίστ 300$.Για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το VALORANT EAST: UNITED θα μπορείτε να ενημερώνεστε από τα social media του VALORANT LEGENDS.

Instagram
Twitter
Facebook


Gamerslounge Esports

News Categories

Follow GL